Gå til innhold
Arkivverket

[#35418] Kyrre, kun nynorsk?


Gjest Hans Myhre
 Del

Recommended Posts

Gjest Leif Kåre Solberg

Det står vel neppe så dårlig til med oss bokmålfolks kulturkompetanse at vi ikke kan lese nynorsk.Med DAs begrensede ressurser vil jeg anbefale at man heller prioriterer å oppdatere KYRRE til et mer presist og spesifikt instrument. Likeledes ville jeg sette pris på at man avsatte ressurser til å delta i diskusjonen om de mer prinsipielle sider ved standarden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Bente Kopperdal Hervik

Dei første kapitla i Kyrre er på nynorsk, og dei siste på bokmål. Me kjem ikkje til å prioritera å omsetta heile teksten til bokmål og nynorsk.Det vil koma oppdateringar, både når det gjeld språk og anna, men desse kjem samla på eit seinare tidspunkt.Digitalarkivet disponerer berre to årsverk, og me må difor prioritera vekk eller fram i tid ein god del oppgåver. Me prøver å setja av tid til å svara på spørsmål som gjeld Kyrre, og til å forklara kva som er argumenta for dei vala som er tatt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.