Jump to content
Arkivverket

Fra Norsk til Engelsk i Digitalarkivet


Guest

Recommended Posts

Ser ut til at den som konfigurerte løsningen, ikke valgte norsk som forhåndsvalgt språk; så da ble det engelsk/amerikansk.

 

Om du logger deg inn før du foretar søk, så tror jeg du får opp norsk (gjorde i alle fall jeg).

Men du kan forhåpentligvis bytte til norsk bokmål eller norsk nynorsk ved å klikke på ett av de norske flaggene i øverste høyre hjørne?

 

mvh Tore

Edited by Tore Trollsaas
Link to comment
Share on other sites

Får opp Norsk når man logger inn ja, men når man foretar ett søk så er vi på engelsk. Ikke at det er så ille men det er forfedelig irriterende når man skal ha linkene til Norsk utgave og da hele tiden må opp og endre flagget som du nevner Tore.

Link to comment
Share on other sites

Kan bekrefte feilen. Ser ikke ut til at jeg heller kan gjøre noen endringer noen plasser som gjør at det blir riktig.

 

Litt rart forresten, på http://arkivverket.no/digitalarkivet kan man veksle mellom English og Norwegian men ellers på sidene (f.eks etter man har søkt) er det tre flagg, med Bokmål, Nynorsk og English. Tydeligvis er det to forskjellige "system" ute og går her.

Link to comment
Share on other sites

Det er en feil hos oss at det går til engelsk. Jeg har feilmeldt det og håper det blir fikset veldig snart.

 

Mht flagg og tekster så skal det egentlig være likt, dvs. norsk/engelsk og ikke flagg. Men det er ikke en prioritert sak å legge om dette akkurat nå for da må vi bestemme om vi skal gå for bokmål eller nynorsk, evt. velge 25 % som skal være på et av målformene. Så det er ikke gjort i en håndvending.

Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.