Gå til innhold
Arkivverket
Geir A. Myrestrand

Mulig å lage PDF-hefte med doble kirkeboksider i liggende A3-format?

Recommended Posts

Geir A. Myrestrand

Jeg ønsker å lage et PDF-hefte av sider fra en kirkebok, uten å dele bildene fra kirkeboken (via media.digitalarkivet.no) i to men heller ha et stort bilde av de doble sidene fra kirkeboken og at dette kommer i liggende A3-format. Er dette mulig?

Jeg ser man kan velge å ikke dele bildene av de doble kirkeboksidene når man skal generere PDF-hefte, men er det noe sted jeg også kan velge liggende A3-format i stedet for stående A-4 format for sidene i PDF-heftet? Liggende A4 ville fungere også, for da kan jeg bare forstørre til A3 sider ved utskrift.
 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Tone Merete Bruvik

Jeg tror ikke det er mulig å få dette til via PDF-hefte løsningen, der blir det stående uansett. Men det er mulig å skrive ut enkeltsider direkte fra nettleseren du bruker, og da kan man styre det. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Espen Tønnessen

Vi har registrert ønsket om PDF i liggende A3-format tidligere. Det er nok ikke noe som blir prioritert. Vanligvis, når det er behov for å gjøre endringer i en funksjon, vurderer vi også om innkomne innspill vi har registrert bør og kan utføres som en del av jobben. Dvs. hvis vi en gang skulle ha behov for å gjøre en endring i generering av pdf-hefter, vil vi også vurdere å ta med mulighet for A3. Når det er sagt, ser vi p.t. ingen behov for endring på pdf-funksjonen i nær fremtid.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Geir A. Myrestrand

Takk for tilbakemeldingene!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.