Jump to content
Arkivverket
Liv Ofsdal

Feilmelding ved innsending av spørsmål

Recommended Posts

Liv Ofsdal

Når jeg skal sende spørsmål til arkivverket kommer det en feilmelding øverst til høyre i vinduet, se vedlegg.

Denne feilmeldinger sier: Vi har støtt på en feil med feilmeldingen "500: Server Error" - Dersom feilen vedvarerta kontakt.

 

Er dette et kjent problem?

 

Vennlig hilsen
Liv Ofsdal
lofsdal@gmail.com

 

 

 

 

 

Error ved innsending til Arkivverket.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nichlas Severinsen

Hei @Liv Ofsdal

 

Nei dette er ikke et kjent problem (ihvertfall ikke for meg).

 

Jeg testet akkurat nå om det funker å sende inn en henvendelse, og den gikk fint igjennom: 

image.png.1d5215d7934916553f5e467a949db4ae.png

Har du noe mér informasjon om nøyaktig hva det er du gjør når du får feilen?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Liv Ofsdal

Takk for svar!

 

Da prøvde jeg å sette opp spørsmålet på nytt og fikk til en vellykket innsending!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.