Gå til innhold
Arkivverket

[#506] Det norske utvandrarsenteret - databasar via Digit


Gjest Aud Grimstveit
 Del

Recommended Posts

Gjest Aud Grimstveit

Frå http://digitalarkivet.no/arkivverket/dnu.htm (Utvandrarar over Kristiania, Kristiansand og Stavanger)skal ein kunne klikke seg fram til innhaldet i desse basane. Det einaste som kjem opp er arkivverket/dnu/emikrist Hovudløkka (alternativt ...Stavemig... og ....Osloemig...) Eg skulle gjerne hatt lenkene til å fungere til torsdag 22. Då skal eg orientere om ulike utvandrar-hjelpemiddel i tilknytning til omvisning på vår permanente utstilling "Reisen til Amerika".Aud Grimstveit, Tysvær folkebibliotek

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anette Skogseth Clausen

Det er en gammel lenke du referer til og vi har ikke oppdatert den etter at Digitalarkivet fikk ny adresse.Du finner mer kildemateriale hvis du går inn på http://digitalarkivet.uib.no/ og velger Emigrantar fra Kjeldetype på menyen i bunn av skjermen. Det som er igjen av det opprinnelige DNU-materialet er emigranter fra Stavanger 1825-1970.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.