Gå til innhold
Arkivverket

[#6117] Karen Johnsen f.16/8/1878 Bergen - til Amerika


Gjest Liv Larsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Liv Larsen

Jeg prøver å hjelpe en jente med å finne ut om sin oldemor.Hun sier at Karen var født 16/8/1878, Bergen. Dette er vel kanskje litt usikkert. Hun skriver at enten var familien fra Bergen, eller så reiste de fra Bergen til Amerika. Karen giftet seg med Anders Andersen f. ca 1883. De måtte gifte seg i Norge, for hun sier at de fikk barn i Norge. Karens foreldre skulle hete Ole Johnsen og Karen/Kari Thorsen. Jeg har lett i Bergen, men har ikke funnet noe. Karen reiste til Amerika før 1809!! Kanskje det er noen av dere som kjenner igjen disse navnene!?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Laila Normann Christiansen

Hei Liv! Hvis den jenta du hjelper holder til i USA, bør hun gjøre noen flere undersøkelser der først. F.eks. kan hun sjekke 1910-folketellingen der, som forteller når hun immigrerte. Navnet på barnet som ble med fra Norge er også fint å ha for å søke emigrantprotokoller, for å bekrefte/avkrefte emigranter. Kanskje navnet til og med er litt sjeldnere, slik at det er lettere å finne. Laila

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.