Gå til innhold
Arkivverket

[#11152] Utvandring


Gjest Frode Aksnes
 Del

Recommended Posts

Gjest Frode Aksnes

Anæus Johannesen ( Skavhaug) ( johnsen ) f 31.10.1882 Verdal utvandret 31.3.1903 . Reisemål New York Skip. D/S Jupiter Linje; Cunard Er det noen mulighet å finne han i Amerika

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Berit Knudsen

Er du HELT sikker på det er riktig personen du har skrevet. Det finnes nemlig en til: Annæus Edvard Johans. Grunden f. 1882 Wuku. Han skulle til Astby Minn., Hvide Stjerne med skipet Tasso, bill. bet. Amerika, reisetillatelse: Anm. udv. 16/8 Kapt. Sommerschild. Denne personen stemmer bedre med den du har ettersøkt i ditt andre innlegg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Berit Knudsen

Kom til å tenke på en mulighet for hvorfor han ikke er å finne i 1900. Kapt. Sommerschild var forhenværende kaptein i armeen, og tanken var da at Anneus kanskje avtjente sin verneplikt i 1900. Men, jeg forstår ikke helt hva Sommerschild hadde å gjøre med utreisen hans.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.