Jump to content
Arkivverket

[#14731] Fødselsdato for Gulbrand Nilsen Oppi f.ca. 1852-1854, Nord Odal


Guest Karen Østvik

Recommended Posts

Guest Karen Østvik

Kan noen hjelpe meg med å finne fødselsdatoen og dåpsdatoen til Gulbrand Nilsen Oppi? Han ble født i Nord-Odal, og var i FT1865 13 år Lenke Foreldrene hans het Eli Olsdatter Oppi(fra Leirdalen) og Niels Gundersen Oppi (fra Fulumoen). Har forsåvidt funnet en dåpsdato i familysearch,18.09.1853, men er ikke sikker på at dette stemmer.Med vennlig hilsen Karen :-)

Link to post
Share on other sites
Guest Pål Evensen

Hei Karen.Gulbrand Nilsen var født 13.8.1853 i Oppi, og ble døpt 18.9.1853. I dette tilfellet var altså familysearch til å stole på :-)Mvh Pål

Link to post
Share on other sites
Guest Pål Evensen

Hei igjen. Joda, det har jeg funnet i kirkeboka. Jeg arbeider mye med slekter/familier i Nord-Odal og Sør-Odal og har hver torsdag tilgang til mikrofilmer av kirkebøker. Jeg er engasjert i arbeidet med å revidere bygdebøkene i begge odalskommunene. Har du flere spørsmål angående slekter i Odalen kan jeg prøve å hjelpe deg. Min e-post er: palev@c2i.net. Mvh Pål :o)

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.