Gå til innhold
Arkivverket
Gjest May Bjerke

[#16389] Dødsfallsprotokoller 1822-1941 Oslo skifterett

Recommended Posts

Gjest May Bjerke

Hei! Har noen spørsmål når det gjelder dødsfallsprotokollene for Oslo. Har funnet en slektning der og da står det kun at hun etterlater seg 'mand' og mannens navn, samt 5 umyndige barn. Men det står ikke noe navn på barnene. Lurer dermed på om det er noen mulighet å finne ut hva de heter og om det er noe mer materialle tilknyttet disse dødsfallsprotokollene som man kan slå opp i. Hilsen May.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Dersom det ikke står noe om at enkemannen ble sittende i uskiftet bo, at boet ble overtatt av arvingene til privat skifte, eller at boet ble registrert, må vi tro at skifteretten konkluderte med at det ikke var midler i boet, og følgelig ikke gjorde mer for å skaffe oversikt over arvingene.Dersom det var snakk om uskifte ville det være nødvendig med en oversikt over arvingene, ved privat skifte skulle skifteretten ha en kvittert erklæring fra alle arvingene, og ble det holdt registrering vil registreringsprotokollen gi oversikt over alle arvingene.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest May Bjerke

Hei Yngve og takk for hjelpen. Hilsen May

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.