Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest May Bjerke

[#16389] Dødsfallsprotokoller 1822-1941 Oslo skifterett

Recommended Posts

Guest May Bjerke

Hei! Har noen spørsmål når det gjelder dødsfallsprotokollene for Oslo. Har funnet en slektning der og da står det kun at hun etterlater seg 'mand' og mannens navn, samt 5 umyndige barn. Men det står ikke noe navn på barnene. Lurer dermed på om det er noen mulighet å finne ut hva de heter og om det er noe mer materialle tilknyttet disse dødsfallsprotokollene som man kan slå opp i. Hilsen May.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Yngve Nedrebø

Dersom det ikke står noe om at enkemannen ble sittende i uskiftet bo, at boet ble overtatt av arvingene til privat skifte, eller at boet ble registrert, må vi tro at skifteretten konkluderte med at det ikke var midler i boet, og følgelig ikke gjorde mer for å skaffe oversikt over arvingene.Dersom det var snakk om uskifte ville det være nødvendig med en oversikt over arvingene, ved privat skifte skulle skifteretten ha en kvittert erklæring fra alle arvingene, og ble det holdt registrering vil registreringsprotokollen gi oversikt over alle arvingene.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest May Bjerke

Hei Yngve og takk for hjelpen. Hilsen May

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.