Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Otto Jørgensen

[#16402] Hans Andreas Mattiassen, f. 17 jul 1896

Recommended Posts

Guest Otto Jørgensen

I FT1900 for Haugesund finner vi bl.a. ei Amanda Spanne, f. 1877 i Haugesund.Lengre nede finner vi en Hans Andreas Mattiassen som antas å være hennes sønn, f. 1874?. Dette må vel være en feil og jeg antar at dette skal være den sønnen som var født 17 jul 1896 som uekte sønn med Henrik Mathiassen (ungkar og sjømann); Henrik oppgis være født 1873. Har ikke angivelse av hvor han er fra, men antar at muligens det er han som må være fra Namsos NT?Er det her blitt en forskyving i datainnleggingen?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Yngve Nedrebø

Hvorvidt forskyvningen er reell, og om den er skjedd ved registrering eller i originalen kan kun sjekkes i originalen, som ligger ved Statsarkivet i Stavanger. Men ut fra de opplysningene som her er gitt, synes det unektelig nærliggende å regne med at en forskyving har funnet sted.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Otto Jørgensen

Takk skal du ha.Er det noen ved SAS som kan ta seg av saken og både kommentere den her og gjøre klar oppdatering i databasen ?Er det noen som har mulighet til å kontrollere forholdet?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.