Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Inger Eik

[#16554] Hvor kan jeg finne ut dette?

Recommended Posts

Guest Inger Eik

Jeg leter etter to tremenninger som jeg vet navnet på, men ikke hvor de bor eller om de lever. Moren deres var min fars kusine. Jeg vet at hun døde for nokså lenge siden, men ikke når. Jeg kjenner hennes fødselsår (1912) og selvsagt navnene til hennes foreldre. Mannen hennes levde iallfall på 80-tallet, men jeg vet ikke om han fremdeles lever. Jeg vet navnet, men ikke hvor han bodde.Har prøvd telefonkatalogen og ringt til alle som heter det samme som disse to tremenningene, men jeg har ikke funnet dem (har igjen én mulighet).Hvor kan jeg henvende meg for å finne mine tremenninger? Jeg har med vilje ikke oppgitt noen navn her, men hvis noen som leser dette forum tror de kan hjelpe meg, kan jeg maile detaljer til vedkommende privat.Håper på hjelp og takker på forhånd.mvh Inger Eik

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Sigbjørn Sandsmarks

Det er mulig jeg kan finne dem dersom de lever. Min E adresse finner du ved å skrive navnet i søkeruten øverst.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Knut Bryn

Hvis ikke navnene er svært alminnelige, kan det kanskje være en idé å prøve skattelistene? Prøv f.eks. denne: http://www.bt.no/skatt Hvis du har en viss peiling på alder og landsdel, kan søket snevres inn, og du blir kanskje sittende igjen med noen få personer.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.