Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Arnstein Rønning

[#16759] Kommer ikke inn

Recommended Posts

Guest Arnstein Rønning

Jeg - og flere med meg - kommer ikke inn i debattforum via vanlige kanaler. Jeg kom imidlertid inn via ei lenke som nå er lagt ut på no.fritid.slektsforsking.etterlysing. Men herfra kommer jeg heller ikke inn i den lenken som er lagt ut i siste transkriberingsinnlegg (Kvinnherad kirkebok). Jeg har ADSL fra Telenor (dersom det har noen betydning).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest knut fasting

Jeg har igså hatt trøbbel med å komme inn via digitalarkivet.uib de siste 2 dagene men fra i går kveld har alt vært i orden igjen.Har det vært driftsforstyrrelser ved arkivet.OBS! Temaet bør vel flyttes til Arkivforum ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Yngve Nedrebø

Serveren er flyttet, og har fått ny ip-adresse digitalarkivet.no. De som forsøker å komme inn på gammel ip-adresse vil bare komme til rett sted om de kobles videre. Det skal forhåpentligvis være i orden nå. Adressen http://digitalarkivet.no skal også fungere.MEN det er ikke koblet videre for alle underlenker, slik at man fram til mandag vil kunne oppleve at man ikke kommer fram til alle filer.Vi ser av statistikken at det var mange som ikke fant fram torsdag, trafikken halverte seg fra onsdag, men fredag nærmet det seg normalt nivå, og i dag regner jeg med at vi skal være oppe på vanlig trafikk igjen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Jan Oldervoll

Drå og med fredag ettermiddag var alle adresser i orden, dvs. alle som børjar på digitalarkivet.uib.no eller digitalarkivet.no. Og det likevel skulel vera noko som ikkje fungererer vil det truleg vera fordi det er blitt rot i cache på eiga maskin. Då KAN det hjelpa å restarta maskinen. Me er lei for problema. Dei skuldast samantreff av fleire uheldige omstende det var uråd å vita om på førehand. Om det framleis er nokon som har problem, lim adressa til sida inn i eit innlegg her så skal eg sjå på det.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.