Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Kåre Mikkelsen

[#16773] Ekteskap i Øyer 29 desember 1784

Recommended Posts

Gjest Kåre Mikkelsen

I følge Familysearch ble Gunder Thoresen og Anne Engelbretsdatter viet i Øyer 29. desember 1784. Er det noen som har kirkebøker for Øyer som kan gi mer informasjon om hvor Gunder og Anne kom fra?Ved folketellingen i 1801 er det en Gunder Thoresen og hustru Anne Engebretsdatter som er brukere på Hjelmstad i Gausdal. Er det noen som vet om dette er de samme folkene?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jørn Christiansen

Det er samme familie, jeg finner ingen Gunder som passer, men Anne er døpt 15.10.1758 i Øyer kirke. Foreldre Engebret Nilsen og Ømjør Clemetsdatter.Engebret er døpt 10.6.1725 ,far: Nils Jonsgard. Ømbjør skal være født 1737, det årstallet er borte i bøkene.'Imert Nielsen og Imjer Clemetsdatter. Caut: Tosten Moe og Per Gilboe. Viet 25.6.1756'I 1801 tellinga for Øyer bor Engebret og Ømbjør på garden Hong på Tretten, der lever de på føderåd hos sønnen Klemet.Kilde:kirkebok for Øyer-Tretten nr.1 og 2 Jørn

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.