Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Kåre Mikkelsen

[#16773] Ekteskap i Øyer 29 desember 1784

Recommended Posts

Guest Kåre Mikkelsen

I følge Familysearch ble Gunder Thoresen og Anne Engelbretsdatter viet i Øyer 29. desember 1784. Er det noen som har kirkebøker for Øyer som kan gi mer informasjon om hvor Gunder og Anne kom fra?Ved folketellingen i 1801 er det en Gunder Thoresen og hustru Anne Engebretsdatter som er brukere på Hjelmstad i Gausdal. Er det noen som vet om dette er de samme folkene?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Jørn Christiansen

Det er samme familie, jeg finner ingen Gunder som passer, men Anne er døpt 15.10.1758 i Øyer kirke. Foreldre Engebret Nilsen og Ømjør Clemetsdatter.Engebret er døpt 10.6.1725 ,far: Nils Jonsgard. Ømbjør skal være født 1737, det årstallet er borte i bøkene.'Imert Nielsen og Imjer Clemetsdatter. Caut: Tosten Moe og Per Gilboe. Viet 25.6.1756'I 1801 tellinga for Øyer bor Engebret og Ømbjør på garden Hong på Tretten, der lever de på føderåd hos sønnen Klemet.Kilde:kirkebok for Øyer-Tretten nr.1 og 2 Jørn

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.