Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Bernt Haukaas

[#17582] Anne Marie Evensdtr , Tolga

Recommended Posts

Guest Bernt Haukaas

Jeg trenger litt hjelp til å finne ut mere om min oldemor Anne Marie Evensdtr. født 9.des 1845 på Tolga. Dette er det eneste jeg hvet om henne før hun ble gift i Verran i N-T , hvem hennes foreldre var, og hvor i Tolga hun kom fra er forsatt et blankt ark. Hvis noen har kirkebøker for Tolga eller annet oppslagsverk så er jeg svært taknemmelig for hjelp.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Geir Kamsvaag Berntsen

Jeg finner ingen født på nevnte dato og heller ingen Anne Marie/Maria Evensdatter døpt i Tolga +/- 5 år. Jeg har lest gjennom Tolga Mini 5 et par ganger, men det er jo alltid en mulighet for at jeg har oversett henne. Jeg kikket også på konfirmerte (ikke like langt tidssprang), men uten resultat. (Tolga Mini 6)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Bernt Haukaas

Hei Geir, takk for svar, jeg ble nå veldig usikker på denne dama, fant i kirkeboka for Værran under innflyttede hennes fødselsdato, og at hun kom fra Tolgen. Hun ble forøvrig gift med Nils Brynjulfsen Røslien fra Værran i 1869. I FT 1865 finnes en Anne Evensdtr i Sparbu men fødested er bare fylt ut med !! så dette begynner å bli vanskelig. Men takk for hjelpen uansett.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.