Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Rigmor Waler Iversen

[#17683] 200 000 kr. om du har navnet Jørgen Støvind på slektstreet ditt?

Recommended Posts

Gjest Rigmor Waler Iversen

Dette står å lese i Akershus Amtstidende i dag 23.10.2003:Skulle du ha navnet Jørgen Støvind på slektstreet, kan det fort havne 200 000,- kr. på kontoen din. Mannen er død, og advokat Vibeke Five etterlyser arvinger. I en liten annonse i Aftenposten etterlyser advokat Five arvinger etter Jørgen Støvind som er født i Frogn 1915. I en ikke altfor fruktbar slekt, er det få spor etter arvinger. Jørgen selv ble døpt i Nesodden kirke, og hans tvillingbror Birger Nicolay slo seg ned på Skuterud gård på Nesodden, hvor han bodde til han døde. Jørgen bodde i Frogn, men flyttet etterhvert til Bærum. Når, er litt usikkert, men han bodde i Bærum 1984. Jørgens foreldre bodde i Frogn, og moren het Bolette Sofie Støvind, og var født Hansen. Han hadde en eldre søster som het Rakel, også hun døde barnløs i 1993. Birger Nicolay døde i 1995, uten å få til noe knoppskyting på slektstreet. Heller ikke Jørgen har vært aktiv med å føre slekten videre. Han etterlater seg ingen barn, og nå er spørsmålet om det er noen der ute som kan påberope seg å være i slekt med denne barnløse familien.- Klarer vi ikke å finne et testamente eller noen arvinger går pengene til Staten, forteller advokat Five. - Slik er systemet*Smil* fra Rigmor

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Pia Johansen

Ja der er i allefall tre forskjellige bidragsytere der under de 19 treffene så kanskje de har 'vunnet i lotto' på en Torsdagskveld.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.