Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Rigmor Waler Iversen

[#17683] 200 000 kr. om du har navnet Jørgen Støvind på slektstreet ditt?

Recommended Posts

Guest Rigmor Waler Iversen

Dette står å lese i Akershus Amtstidende i dag 23.10.2003:Skulle du ha navnet Jørgen Støvind på slektstreet, kan det fort havne 200 000,- kr. på kontoen din. Mannen er død, og advokat Vibeke Five etterlyser arvinger. I en liten annonse i Aftenposten etterlyser advokat Five arvinger etter Jørgen Støvind som er født i Frogn 1915. I en ikke altfor fruktbar slekt, er det få spor etter arvinger. Jørgen selv ble døpt i Nesodden kirke, og hans tvillingbror Birger Nicolay slo seg ned på Skuterud gård på Nesodden, hvor han bodde til han døde. Jørgen bodde i Frogn, men flyttet etterhvert til Bærum. Når, er litt usikkert, men han bodde i Bærum 1984. Jørgens foreldre bodde i Frogn, og moren het Bolette Sofie Støvind, og var født Hansen. Han hadde en eldre søster som het Rakel, også hun døde barnløs i 1993. Birger Nicolay døde i 1995, uten å få til noe knoppskyting på slektstreet. Heller ikke Jørgen har vært aktiv med å føre slekten videre. Han etterlater seg ingen barn, og nå er spørsmålet om det er noen der ute som kan påberope seg å være i slekt med denne barnløse familien.- Klarer vi ikke å finne et testamente eller noen arvinger går pengene til Staten, forteller advokat Five. - Slik er systemet*Smil* fra Rigmor

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Pia Johansen

Ja der er i allefall tre forskjellige bidragsytere der under de 19 treffene så kanskje de har 'vunnet i lotto' på en Torsdagskveld.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.