Gå til innhold
Arkivverket

[#17797] Norgekarta


Gjest Malin Peterson
 Del

Recommended Posts

Gjest Knut Bryn

Jeg er litt usikker på hva du har behov for, men du kan kanskje ha nytte av disse:* hvor.no: [url="http://www.hvor.no>http://www.hvor.no En rask, men ikke særlig elegant løsning* VisVeg: http://visveg.vegvesen.no/visveg/default.jsp Vegdirektoratets ganske avanserte tilbud* Norgesglasset: http://ngis2.statkart.no/ng2/ng2.html Statens Kartsverks nye web-tilbud. Meget bra, men dessverre litt tregt. Legg merke til valget 'Historiske kart' som gir deg mulighet til å se på de gamle amtskartene fra 1800-tallet.* Norkart:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Jon Harald Haug

Det enkleste og beste er kanskje å bestille kartene fra en bokhandel. Aurskog dekkes av to kart: Fet (kart 1914 I) og Bjørkelangen (kart 2014 IV). Disse kartene er i 1:50000 og viser navn på nesten alle gårder. Du kan for eksempel gå til Tanum bokhandel på nettet (for ordens skyld: jeg jobber ikke der!): http://www.tanum.no Skriv 1914 og 2014 i søkefeltet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.