Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Marianne Vestli

[#18763] Cathrine Bærjes (Barroyer)

Recommended Posts

Gjest Marianne Vestli

Hun er nevnt som fadder til Peteer Kindt, døpt 14.5.1709. (hentet fra 24:194 eller 217.Personalhistorisk Tidskrift, årg ?) Er det noen som har informasjoner om foreldre og hvor hun er født. Jeg er på leting etter Charles Barroyer og kona Dorothea Caspersdatr.Lintner og tror at dette er deres datter. Mvh Marianne

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Tore H Vigerust

Denne slekten mener jeg har vært oppe til debatt her i Brukerforumet tidligere. (Bodde i Christiania, innvandret fra - Belgia?).

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Marianne Vestli

Noe av slektsinformasjonene har vært oppe i Brukerforumet tidligere. Charles Barroyer er fra Gruny,Picardie,Frankrike. Jeg har ikke funnet hvor kona er fra, men har funnet noen av barna. Margrethe Sophie døpt i 1698 i Helsingør,Danmark. Martha f.? Carl f.1699 i Christiania. Charles har vært dansemester i Lund,Sverige,skrevet i brev av 1701 til den danske kongen,der han ber om jobben som stadsmusikant, som betaling for 16 års engasjement som 'hoffiolong' i Køpenhavn.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.