Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Lars E. Øyane

[#18945] Dødsmeldingar Maria og Johannes Moe, Odda

Recommended Posts

Gjest Lars E. Øyane

Maria Andersdotter Moe, fødd i Luster 17.4.1866, døydde i Odda 21.4.1915.Johannes Larsson Moe, fødd i Hafslo 1.6.1874, døydde i Odda 10.6.1952.Maria var første kona til Johannes Moe. Eg er svært interessert i opplysningar om ervingane etter både Maria og Johannes.På førehand hjarteleg takk for hjelpi!Med venleg helsing,Lars E. Øyane

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Da Maria Andersdatter Moe døde står det at hun var født i Lyster 28. april 1867. Hun etterlot seg enkemannen Johannes, 41 år, og tre barn: Anders Moe, 23, Alfine, 12 og Johannes, 19. Alle tre var i Odda da moren døde.Da Johannes Moe døde i Odda i 1952 er bare datteren Alfine nevnt av barna fra første ekteskap. Hun het Hansen, og bodde i Oslo. Johannes Moe etterlot seg enken Agnes Moe, Veiten 4 i Bergen, og sju barn fra andre ekteskap, fire sønner og tre døtre. En sønn og en datter var bosatt i Kristiansand, en datter i Bergen, resten var i Odda. Disse barna var født mellom 1916 og 1928.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.