Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Agnete Schjønsby

[#18968] Ole Østensen Kvaløy ft. ca. 1883

Recommended Posts

Gjest Agnete Schjønsby

Hva skjedde med Ole Østensen Kvaløy (i Fister, Hjelmeland, Rogaland)?Jeg gjetter at han er identisk med den Ola Kvaløy som giftet seg med en Anna kort etter 1900 og (deretter?) flyttet til Auglend ved Stavanger (Hetland).Jeg har funnet ham her i 1900:[url="http://digitalarkivet.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&filnamn=f01132&variabel=0&postnr=863&fulle=true&spraak=n>Lenke Og tror dette er farfar og far i 1865:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Tove Tjøstheim Eek

I følge bygdebok for Hjelmeland, Fister bind 3 , side 275 , så bor Ola Østensen f 1884 på Auglend ved Stavanger , han var gift med Anna Sandanger f 1883 datter av Ola O. Sandanger og Taletta Bergeland , side 276 samme bok . En Olav O Kvaløy f 1915 på Auglend ved Stavanger og Alf Kvaløy f 1922 samme sted var senere eigere av gården Kvaløy . Håper at dette var noe oppklarende . Tove

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.