Jump to content
Arkivverket

[#18984] Egner, Sørum


Guest Bodil Ed Iversen

Recommended Posts

Guest Bodil Ed Iversen

Sitter med bind 1 av Sørum bygdebok, et praktverk som forfatteren skal ha all ære av.En liten gren av slekta mi kommer herfra og håper naturligvis på nye opplysninger. På side 54 under Egner søndre finner vi familien til Helge Arnesen og en av sønne hans er Lars Helgesen gift i 1762 med Lisbet Olsdatter.og bemerkningen: kalt 'svag på sinnet', ingen barn funnet i Sørum. Men jeg har funnet en datter Lisbet født i 1763 i i Kirkebok for Sørum 1710-1730 og 1759-, s.7. film HF333. Vil noen sjekke dette for meg?

Link to post
Share on other sites
Guest Odd Brede

Ifølge FS har foreldrene Lars Helgesen og Lisbet Olsdatter døpt 2 døtre i Sørum: 1. Lispet 24.6.1763 og 2. Inge 2.11.1766.Et annet sted på FS sier at de er født på Honsereie, Sørum.Mvh. Odd Brede

Link to post
Share on other sites
Guest Knut Mjønerud

Det er helt riktig som dere sier at Lars og Lisbeth hadde døtrene Lisbeth og Inge. Har tatt det opp med bygdebokforfatteren og han hadde desverre oversett dette da han skrev kapittelet om Egner.

Link to post
Share on other sites
Guest Laila N. Christiansen

Etter det Horgen sa, så kommer det til å komme rettinger på feil i de neste bindene, slik at det er viktig at vi melder inn feil når vi finner!Laila

Link to post
Share on other sites
Guest Kåre Petter Hansen

Vi bør vel benytte anledningen til å takke for en veldig flott bygdebok, men Laila kan da ikke være 'pt. Florida' ? Hun var da på Riksarkivet for noen timer siden. Vennlig hilsen K.P.

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.