Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest R T Bjerke

[#19386] Oslo Folkeregister til slektsforskning

Recommended Posts

Guest R T Bjerke

Hei!Lurer på hvordan Oslo Folkeregister kan hjelpe til med slektsforskning, dvs. finne ut hvor flere personer har bodd opp gjennom tiden.Hva er den vanligste måten å kontakte de på (tlf,email,web,brev). Er det noen som har erfaring med dette som kan gi noen gode råd.Hilsen en håpfull R.T.Bjerke

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Tore H Vigerust

Temaet har vært hyppig oppe til debatt, bl a i slektsforskerdebattene på news. Konklusjonen er som alltid, at folkeregisteret kun hjelper personer hvis det vedkommer dem selv (eller er av personlig karakter), og avviser annet, men viser til arkivene samt henviser til lover etc. Du må gjerne forsøke, men bli ikke overrasket når (hvis) du blir avslått.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Aase R Sæther

For nyare tid har alle folkeregister tilgang til same opplysningane, slik at du ikkje treng kontakte Oslo for å få opplysningar som gjeld innbyggjarar der. Men nedbemanninga av likningskontora rundtom har nok gjort det vanskelegare å få hjelp andre stader´enn i Oslo óg.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.