Gå til innhold
Arkivverket
Gjest R T Bjerke

[#19386] Oslo Folkeregister til slektsforskning

Recommended Posts

Gjest R T Bjerke

Hei!Lurer på hvordan Oslo Folkeregister kan hjelpe til med slektsforskning, dvs. finne ut hvor flere personer har bodd opp gjennom tiden.Hva er den vanligste måten å kontakte de på (tlf,email,web,brev). Er det noen som har erfaring med dette som kan gi noen gode råd.Hilsen en håpfull R.T.Bjerke

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Tore H Vigerust

Temaet har vært hyppig oppe til debatt, bl a i slektsforskerdebattene på news. Konklusjonen er som alltid, at folkeregisteret kun hjelper personer hvis det vedkommer dem selv (eller er av personlig karakter), og avviser annet, men viser til arkivene samt henviser til lover etc. Du må gjerne forsøke, men bli ikke overrasket når (hvis) du blir avslått.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Aase R Sæther

For nyare tid har alle folkeregister tilgang til same opplysningane, slik at du ikkje treng kontakte Oslo for å få opplysningar som gjeld innbyggjarar der. Men nedbemanninga av likningskontora rundtom har nok gjort det vanskelegare å få hjelp andre stader´enn i Oslo óg.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.