Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Inger-Lise Haga Aaastad

[#19561] Vold på Gudvangen og røtter i Gentofte, Skovshoved i Danmark

Recommended Posts

Guest Inger-Lise Haga Aaastad

Denne forespørselen blir todelt.Har noen kjennskap til voldshandlinger skjedd på Gudvangen? Spørsmålet kan virke merkelig, og merkelig er også den aktuelle bakgrunnen. For noen år tilbake overnattet min mor og jeg på motellet ved Gudvangen, jfr. campinghytter. Vi er jordnære begge to, men i løpet av natten skjedde det hendelser som fikk oss til å undre om det ikke er mer mellom himmel og jord enn vi vet om. Min mor følte regelrett av hun var uønsket på stedet, at hun ble 'sparket' ut av sengen hun lå i, som om noen halte og dro i henne. Jeg hørte lydene, og kan bekrefte at opplevelsen var virkelig. Kan noen bekrefte en virkelig hendelse?Spørsmål nummer to er knyttet til slektsforskning i Danmar, nærmere bestemt Skovshoved, 7 kilometer nord for København. Noen som har slekt derfra. Ønsker i såfall å utveksle opplysninger. Etternavn som Beck og Sørensen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Henriette Tromborg - DK

Hej Inger-Lise Haga Aastad - jeg syntes du skal prøve at sætte dit indlæg ind i www.dis-danmark.dk - under Dis-Forum - Foreningsforhold - medlem til medlem, der tror jeg bestemt der er nogen som kan hjælpe dig, de kan måske ikke løse opgaven, men det kan være de har hørt noget lignende før om den historie du har oplevet. Med venlig hilsen Henriette Tromborg - DK.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.