Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Norodd Hagenson

[#19992] Franklin County, Iowa 1880

Recommended Posts

Guest Norodd Hagenson

I 1880-tellinga for Iowa på Digitalarkivet finnes ingen poster med Franklin County. Alle postene for Franklin Co. er havnet under Floyd Co., noe som er ganske lett å se ved å sjekke hvilke townships som er med. Townshipinndelingen finnes på f.eks. [url="http://www.skpub.com/genie/census/ia/franklin.html>http://www.skpub.com/genie/census/ia/franklin.html og http://www.skpub.com/genie/census/ia/floyd.htmlI og med at disse countiene ble organisert flere tiår før 1880, er det ikke snakk om grenseforandring eller navnebytte. Franklin og Floyd er heller ikke nabocounties. Min bestefar bodde mange år like utenfor Dows. Ham finner jeg igjen i Oakland Ts.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Yngve Nedrebø

Forklaringen er at listene er tastet fra Naeseths avskrifter, ordnet etter county i alfabetisk rekkefølge. Dersom skifte fra et county til det neste ikke blir registrert, vil det se ut som om de påfølgende township hører til det foregående county. Vi skal rette det.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Norodd Hagenson

Takk skal dere ha. Det ante meg at det var akkurat en slik liten feil.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.