Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Norodd Hagenson

[#19992] Franklin County, Iowa 1880

Recommended Posts

Gjest Norodd Hagenson

I 1880-tellinga for Iowa på Digitalarkivet finnes ingen poster med Franklin County. Alle postene for Franklin Co. er havnet under Floyd Co., noe som er ganske lett å se ved å sjekke hvilke townships som er med. Townshipinndelingen finnes på f.eks. [url="http://www.skpub.com/genie/census/ia/franklin.html>http://www.skpub.com/genie/census/ia/franklin.html og http://www.skpub.com/genie/census/ia/floyd.htmlI og med at disse countiene ble organisert flere tiår før 1880, er det ikke snakk om grenseforandring eller navnebytte. Franklin og Floyd er heller ikke nabocounties. Min bestefar bodde mange år like utenfor Dows. Ham finner jeg igjen i Oakland Ts.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Forklaringen er at listene er tastet fra Naeseths avskrifter, ordnet etter county i alfabetisk rekkefølge. Dersom skifte fra et county til det neste ikke blir registrert, vil det se ut som om de påfølgende township hører til det foregående county. Vi skal rette det.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Norodd Hagenson

Takk skal dere ha. Det ante meg at det var akkurat en slik liten feil.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.