Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Finn Olav Sveinall

[#20070] Ida Johanne Olsen

Recommended Posts

Guest Finn Olav Sveinall

Hei. Jeg har et spørsmål som jeg lurer på om noen av dere kan hjelpe meg med. John Olsen (Svinagel) f.1844-d1892 giftet seg i 1885 for andre gang med Johanne Andreasdatter (Thorsteinsnes) f 1852. Sammen fikk de barnet Ida Johanne Olsen i 1886. Det er mulig at hun også brukte Johnsen som etternavn. De bodde i Kristiansand der John jobbet som ølkjører/kusk. John døde i 1892 og det er et skjøte som sier at Johanne Andreasdatter solgte huset i 1895. Hva skjedde med Ida Johanne og Johanne etter dette? Når døde de? Jeg finner ikke noen av dem i folketellingen i 1900. Jeg har løse tråder med Ida Johanne. Hun skal ha jobbet på et barnehjem i Kristiansand. Min bestefar trodde det hadde noe med fengselsmisjonen å gjøre. Samtidig så sier han at hun levde til etter 1947 og flyttet muligens til Oslo. Etter det lille jeg vet så giftet hun seg ikke. Er det noen som kan hjelpe meg med denne nøtten så blir jeg veldig takknemmelig.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Finn Olav Sveinall

Kan man anta at hun giftet seg på nytt og dette er den riktige familen? LenkeJeg vet ikke noe mer etter 1900 dersom dette er rett. Er det noen som har noen tips?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Finn Olav Sveinall

Dersom hun flyttet til Oslo, hva er i så fall det beste hjelpemiddelet for å finne henne? Jeg har hørt at det finnes adressebøker for Oslo. Er det noen som har tilgang på disse og har mulighet for å sjekke det for meg?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.