Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Elisabeth Sande

[#20930] Hvor kommer Rognald Bertilson eller Berntson

Recommended Posts

Gjest Elisabeth Sande

Hvem er Rognald Bertilson eller Berntson sin foreldre? Han var ca 1743, d 1810. Han skal ha vært gift med Lussi Sjursdt. Hun var 1748, d 1807. De skal ha bodd på Byrkjefloten i Førde. Kommer ikke videre på Rognald. Kan du hjelpe meg.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Det ble holdt skifte 15. juli 1800 (Sunnfjord A15, fol. 428a) etter husmannskone Oline Bertelsdatter Eidevigen i Indre Holmedal. Hun hadde etter seg enkemannen Axel Andersen, og ble for øvrig arvet av sine to brødre: Rognald Bertelsen Birkeflot i Førde, og Johannes Bertelsen Svardal i Svanø sokn.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Rune Thorstensen

Oline giftet seg i Gaular i februar 1789 med Axel Andersen (vigde i Sogn og Fjordane).Da sto hun oppført med bosted Fauske i Gaular.Jeg kan ikke se at de tre søskene er konfirmert i Førde eller Kind.Det kan derfor tyde på at de kommer fra Gaular/Fjaler. Mvh. Rune Thorstensen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.