Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Ola Styve

[#21215] Emigranter etter 1920

Recommended Posts

Gjest Ola Styve

Hanna Henriksen f. 1896 reiste til usa ca 1920-1923, ho reiste sammen med Carl eller Karl Petterson. Dei var antakeleg gift. På eit bilde fra overfarten ser det ut som båten hette 'Evanger', Finn ikkje ut når dei reiste eller kva havner båten gjekk mellom.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Ola Styve

Carl Arvid Petterson ser ut til å stemme.Hanna som var tante til mor mi har eg ikkje funne under døpte i Bergen så eg har kun det navnet som står i 1900 tellingen,

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Ketil Firing Hanssen

Hanna Pettersen ankom Ellis Island 3. desember 1923 med 'Stavangerfjord' fra Bergen. [url="http://www.ellisisland.org/search/passRecord.asp?pID=601533010047>LenkeManifestet viser at hun skulle til sin mann, Karl Pettersen.Karl A. Petterson ankommer Ellis Island 6. juli 1923 med 'Mauretania' fra Southampton. LenkeDet er mulig at D/S Evanger gikk i trafikk mellom Bergen og England med emigranter, og at Karl P. reiste med dette skipet.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.