Gå til innhold
Arkivverket
Gjest A. Vingelven

[#21285] Anders Karlsen Eikefjord/Jakobie Andersdtr. Seljeset---gift når?

Recommended Posts

Gjest A. Vingelven

Hei! Ville gjerne vite når Anders Karlsen Eikefjord og Jakobie(Jakobia) Andreasdtr Seljeset gifta seg. Dei døde begge mellom 1923 og 1928. Er det mulig å få vite eksakt dato og årstal? Skal være gravlagt i Florø. På forh. takk. A. Vingelven.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Jeg har sjekket de klokker- og kirkebøker vi har fra Kinn prestegjeld, men dessverre uten å finne gift Jaobie Andreasdatter Seljeset, født 1885. Flere klokkerbøker er imidlertid tapt ved brann, slik at det for Kinns del ikke har vært mulig å sjekke vielser etter 1905. Kirkeboken for Kinn sokn ligger fortsatt ved prestekontoret.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest A. Vingelven

Takk for svar! Da kan eg kanskje henvende meg til prestekontoret.hvis dei har anledning til å finne fram slike opplysningar? Dei kan kanskje ha gifta seg andre stader også. Så eg får fortsette leitinga...A.Vingelven

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.