Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Terje Aarland

[#21624] Zacharias Endreson Husevig 1811-1895 - skifte? (Fitjar sogn)

Recommended Posts

Gjest Terje Aarland

Er det mulig å få info om skifte etter Zacharias Endreson Husevig 1811-1895 fra Brekke i daværende Fitjar. Jeg har hatt en debatt gående angående hans sønn Størk/Styrk Zachariason (Stark Anderson), men da han døde i Chinnok i Washington den 19. april 1913 stod det ingenting i hans 'obit' om hvor han kom fra i Norge eller noe om hans søsken. Det stod kun at han var født i Norge. De øvrige opplysningene som finnes om han passer veldig godt med det jeg vet fra før, men jeg skulle vært 100% sikker at det var han. Derfor lurer jeg på hva som kan stå av opplysninger da foreldrene døde. Faren Zacharias Endreson Husevig/Brekke døde i 1895 og moren Guri Størksdtr. døde i 1902. Det hadde vert interessant dersom det lot seg gjøre å finne opplysninger om disse da de døde? Som bl.a. kunne vise hvor Størk bodde da da foreldrene døde?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Zacharias døde 26. januar 1894, og enken Gurid 18. mars 1902, men meldingen til skifteretten for begge var 'Intet efterlatt', og følgelig ikke noen opplysninger om arvingene.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.