Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Gunn Huglen

[#23029] Astrid Anna Mathilde Dick Jensen

Recommended Posts

Gjest Gunn Huglen

Min svigermor Astrid Anna Mathilde Dick Jensen er f. Oslo 11 mars 1900.d. 1960 Bærum.Hun bodde sammen med foreldre i Trondhjemsv.15 i 1900 folketellingen. Hun har med stor sannsynlighet gått på Grorud skole fra 1907-1911.Hennes mor døde i 1911 og da bodde familien på Valhallen , Grorud. Hun gikk senere på en pikeskole i Asker. Hennes far bodde på Grorud til ca 1930, derfor tror vi at Astrid er konfirmert i Grorud kike. Har sett at Konfirmanter fra 1895-1917 skal finnes oppført i Ministerialbøker Nr 11, for Østre Aker. Har noen mulighet til å hjelpe meg med oppslag i denne boka? Mvh Gunn Huglen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Gunn Huglen

Her er noen opplysninger som jeg nylig har kommet over i gamle brev. Det betyr at det er usikkert om Astrid er konfirmert i Grorud Kirke. Da moren døde ble hun tatt vare på av gode venner av familien. Hun bodde også lenge hos dem, når hun var hjemme fra pikeskolen hun gikk på i Asker. Familien hun bodde hos var Martin og Bertha Holm. De bodde i Ullervoldsveien 113, Oslo på denne tiden ( ca 1915) De kan også ha ordnet med konfirmasjon for Astrid i en nærliggende kirke. ( Ser av kartet at Vestre Aker kirke ligger nær), Vet ikke om det er flere muligheter? Hvis noen har tilgang til disse kirkebøkene fra 1914-1917 med oversikt over konfirmanter, hadde det vært flott med hjelp til oppslag. Hilsen Gunn Huglen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.