Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Alv Edvardsen

[#23188] Snertingdal- Gausdal.

Recommended Posts

Gjest Alv Edvardsen

Amund Torgersen, f. ca. 1765, g.m. Ingeborg Olsdr., f. 1784 på Søndre Olstad. De ryddet Snertingdalsberget. Kanskje er det noen som har ytterligere opplysninger om dem ? Dere sønn Ole Amundsen f. 1817 var g.m. Ingeborg Pedersdr. fra Slæpet. Vet noen noe om henne ? På forhond takk. Hilsen Alv.--

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Svein Arnolf Bjørndal

INGEBORG OLSDTR. dpt. 11/9 1785 i Gausdal av foreldre Ole Ingebretsen Søndre Olstad (oppr. fra Torsgård i Ringebu) og Rannei Gundersdtr. Søndre Olstad, gift 28/12 1816 i Hovedkirken med Amund Torstensen Bårdslien. De kom til Megarden Olstad. Ingen av dem der i 1865. De døpte Sigrid 10/11 1819. Da var de inderster på S. Olstad.Ingeborg var søster til min ane Kari Olsdtr. f. ca. 1775, gift 20/4 1802 med Peder Stenersen Revoldsrud (hvor han hadde tjent). De var husmannsfolk på Olstadbakken under Søndre Olstad.Send meg en mail på svbjornd@online.no så skal du få masse opplysninger om Ingeborgs aner.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.