Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Daniel Ingulfsen

[#23194] Digitalisering

Recommended Posts

Gjest Daniel Ingulfsen

Hvordan er prosedyrene for digitalisering av kirkebøker og folketellinger, hvem utfører det og kan man være behelpelig med å legge inn data selv? Jeg regner med at det er strenge krav til nøyaktighet m.m. men gitt muligheten hadde jeg gjerne digitalisert en kirkebok f.eks. Jeg er interessert i å se '1825 folketelling for Tolga Prestegjeld' digitalisert, og kirkeboken med 'Vigde 1815-1877 (Tolga)'. Skulle ønske det var flere kirkebøker for Hedmark lagt ut!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jan Oldervoll

Ein stor del av dataene våre er digitaliserte av interesserte amatørar. Om du er interessert i å gjera ein innsats, ta saka opp i ein epost til digitalarkivet@uib.no.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Otto Jørgensen

Du kan også ta kontakt med DIS-Norge, leder@disnorge.noDet er alltid behov for folk som er interessert i dugnadsarbeid for å digitalisere flere kilder

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.