Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Paul Thode

[#23411] Transkriberte tekster

Recommended Posts

Gjest Paul Thode

Hei Yngve Nedrebø.Hadde det vært en ide å lage et forum/underavdeling hvor personer kan komme med opplysninger om transkriberte skifter,tingbøker etc.Dette må jo da gjøres systematisk så man kan finne frem.Det finnes sikkert mye transkribert materiale rundt i de tusen hjem. Ja, senest i dag lærte jeg at tingbøkene for Astafjord er transkribert og ligger på de lokale bibliotekene under 'Astafjordtingene'. Statsarkivet visste det ikke.Bare en ide. Fortsatt god sommer og takk for godt arbeid.mvh Paul Thode

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Tallet på fora bør nok ikke bli for stort, men vi - og ikke i mindre grad brukerne - er selvsagt glade for opplysninger om tilgjengelig materiale. Arkivforumet kan brukes for slike formål.Alle som har kildeavskrifter som kan publiseres, kan selvsagt sende disse til oss for utlegging i DP. Og vi kan vurdere å legge lenker til eksisterende nettpublikasjoner, der vi finner det hensiktsmessig.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.