Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Margaret Miller

[#23788] Norum familie i Lurøy Nordland??

Recommended Posts

Gjest Margaret Miller

Christoffer Hermansen Salhus Bronnoy Nordland giftet seg 1795 med pige Else Kirstina Jensdtr. Norum. Hun d. 1809 30 aar paa Salhus (30 aar i 1801!) Else skulle vaere dtr. av Jens Jacobsen og Synneve Olsdtr. Norum Solvaer Sor, Luroy. Kan noen si oss hvor og naar hun var fodt??

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Alexander Lange

På familysearch har noen lagt inn at Else Kirstina Jensdatter var født i 1772, på Solvær, Lurøy.Mer informasjon står det dessverre ikke der, så det er meget mulig at de som la inn informasjonen kun har tolket det ut fra FT1801.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Olav Helge Angell

I følgje Edvardsen, Svein, Skifter fra Meløy, Rødøy, Lurøy og Træna 1780 - 1810, (Trondheim 2000), s. 146, finn du informasjon om Else Kirstina sin opphavsfamilie. Ho var, som du seier, dotter til Jens Jacobsen (~1715 - ~1782) og Synnøve Olsdtr. Synnøve var født i Æsvika i Rødøy og var dotter til Ole Hermandsen Norum og Johanna Olsdtr Storch på Æsvik. Du finn meir om denne familien i fyrste bandet av skifta frå Meløy mm. av Svein Edvardsen. Boka dekkjer perioden 1680 - 1780.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.