Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Alf Ingmar kolstad

[#24246] Anders Nielsen og Mallene Kieransdatter, Bergen

Recommended Posts

Gjest Alf Ingmar kolstad

Anders og Mallene giftet seg i 1694 i Korskirken i Bergen. De fikk to sønner, Niels i 1696 og Peder i 1698. For å komme litt tettere på familien, må jeg ty til navnene på fadrene:Agnete Faal, Berendt Faal, Anna Fahl, Evert Fahl. Videre Kaperkaptein Peder Sørensens Kone Elsebe Lange, Niels Juul, Lucas Olsen, Petter Bruun, Boel Pedersdatter og Hendrich Gerdsen Farnau.Er det noen som ser en sammenheng her?Navnet Kieran eller Tieran. Hvor kan det ha sin opprinnelse.Takker for innspill.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Greta Storm Ofteland

Hallo. Ser at det fins en Kieransdatter i Bergen på samme tid. Hun dør i 1698: 'Berte Kieransdatter k Ole Rasmusen kippers kone fød i Stauanger, ringet med de 2de minste kl. 108 1698 KK'. Mallene og ovennevnte behøver ikke være i slekt, men det kan tyde på at Kierans-navnet kommer fra Stavanger eller lenger sør i landet. G.S.O

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.