Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Finn Karlsen

[#24283] Balser Jacobsen, Angersnes, Alstahaug

Recommended Posts

Gjest Finn Karlsen

I avskriftene av skiftene for Alstahaug er oppgitt under Angersnes i 1768 et skifte etter Marithe Abrahamsdtr med ektefelle Balser Jacobsen. Det skal være 4 sønner og 1 datter, men de er ikke navngitt.Ved skifte på Angersnes 1779 finner vi 5 søsken Baltsersen/Baltsersdtr, Abraham, Ole, Anders, Jon og Anna. Er disse de 5 unevnte søsken?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Anne Lene Hagen

Hei, på familysearch finner du det som sikkert er din Balsers barn. Desverre er det ikke så mye info du får ut av det. kun navn og dåpsdato, men det er dog noe å gå videre på.Alle heter Baltzersen/datter. Alle har Baltzer Jacobsen som far, mor ikke notert. På alle står det: Recorded in Alstahaug Nordland. Collection: Stamnes, den norske kirke. Barna er (alle datoer er dåpsdatoer):Jacob 25 aug 1720, Abraham 1 mai 1722, Else 12 mars 1724, Isach 4 nov 1725, Ole 3 aug 1727, Anders 4 juni 1730 og Ane 12 appril 1735.Håer dette gjør at du kommer i allefall litt videre. Hilsen Anne Lene

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.