Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Ellen Marie Sandvik

[#24695] Lars Markusson og Gurå Andersdotter gift 1786 i Stangvik, Møre og Romsdal

Recommended Posts

Gjest Ellen Marie Sandvik

Leter etter foreldrene til disse to.I 1801 befinner de seg på Nastad i Tingvoll Lenke.De giftet seg 23.10.1786 iflg. Familysearch.Gurå dør i 1816 på Svartvorpa, Nastad. Lars dør i 1827 samme sted.De får to barn: Ingrid (Engri) f. 1787 og Anne f. 1791.Mvh Ellen Sandvik

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Endre Holten

Hei Ellen Marie!Lars Markusson var son til Markus Timannson Holten i Austiatua på Halle i Todalen, f. 1726, og kona Kirsti Hansdotter frå Glæremsvika i Surnadal. Markus var frå Øvre Surnadal. Lars vart gift med Guri Andersdotter Talgøy i Todalen. Far til Kirsti Viken, Hans,f. 1660, var son til strandsittaren Mattias Sadelmaker i Nestu-Vika. Han var truleg frå Jemtland. Viser elles til Heimar og ætter i Stangvik, bind 2, s. 350 og (Hans Hyldbakk)og Heimar i Surnadal, bind 2, s. 487 av same forfattar.Mvh. Endre.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.