Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Leif Kåre Solberg

[#24926] Grosserer, Viceconsul, Decker, Christiania 1853

Recommended Posts

Gjest Leif Kåre Solberg

Angående bakgrunn for spørsmålet se tema nr 24921: LenkeGrosserer, Viceconsul, Decker, reg. som innmeldt i Revierhavnens Baatforening i 1853 Adressekalender for Christiania 1857: Kirkegaden 10 AKan noen hjelpe med nærmere opplysninger om fornavn, fødsels- og dødsår /sted og tilsvarende for eventuell ektefelle, foreldre og barn? Foreligger det også andre opplysninger om hans liv, er jeg selvsagt også interessert i dette.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Berit Knudsen

Det finnes 2 gutter i 1801, Abraham og Jacobus Christian Decker i Farsund, Vandsøe.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Leif Kåre Solberg

Abraham, f. 1795 og Jacobus Christian Decker, f. 1798, som bor hos sin mor Kirstine Walbech, f. 1771, er selvsagt mulige kandidater. Hele familien bor i Farsund, hos enken Giertrud Tollaksdtr som lever av almisser. Om moren heter det at hun er '1 g gift i Holland', sannsynligvis med Decker?Jeg trenger likevel supplerende kilder for å kunne bekrefte at en av dem, og i så fall hvilken av dem, som senere ble Grosserer og Viceconsul i Christiania.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.