Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Jan Oldervoll

[#25027] Problem og halvstopp

Recommended Posts

Guest Jan Oldervoll

Det er tydlegvis ein feil i den nye databaseveljaren. Den er sjeldan, fordi den ikkje er blitt oppdaga i dei to vekene me har testa. Det er også slik at dei fleste ikkje kjem borti den. Men i kveld er det ein person som gjer det, og som stadig prøver å gjera det same. Men denne feilen stel alle ressursane på servaren og den bryt saman. Eg er difor tvungen til å ta bort databaseveljaren inntil eg har funne feilen. Eg er lei for det, men det er ikkje anna å gjera.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Jan Oldervoll

Eg trur eg har funne ut kva som skaper problemet og trur vel at det skal ha kome seg. Det kan sjå ut som om databaseveljaren i nokre millisekund brukte svært mykje ressursar. Normalt hadde me dei og alt gjekk fint. Men då trafikken auka på utover kvelden var det fleire som skulle ha desse ressursane i dei same millisekunda og då vart det kollisjon og samanbrot.Eg har no skrive om programmet slik at det ikkje tek ut desse storressursane. Det burde hjelpa, men sidan eg ikkje er heilt sikkert på kva det var som skapte problemet, garanterer eg det ikkje.Me får sjå i morgon tidleg, om alt er som det skal. Elles har eg måtte bygt om

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.