Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Tor Kvien

[#25090] Feil i søk Koppskatt Nordfjord

Recommended Posts

Guest Tor Kvien

Ved forsøk på å søke i Koppskatten for Nordfjord får jeg opp følgende overskrift: Skattematrikkelen 1723 for Stod.Dataene ser derimot ut til å være fra Nordfjord, men jeg får også bare opp søkevindu a og b, hvilket ikke gjør det mulig å søke.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Anette Skogseth Clausen

Nå skal Nordfjord-databasen være ordnet.Vi har dessverre oppdaget etter at Jan Oldervoll har reist til Riga for helgen at enkelte nettlesere har problemer med å få fram tekstboksen i søkefeltet. Dette gjelder så langt vi kan se Mozilla og Netscape. Opera og Internet Explorer skal fungere fint. Inntil Jan er tilbake i neste uke så må vi be dere om å bruke en av disse nettlesere for å søke i våre databaser. Vi beklager dette og håper at tekstboksen er tilbake i de andre nettleserne i løpet av neste uke.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Tor Kvien

OK.Jeg bruker Mozilla, men har ikke hatt noen problemer mot det nye søkesystemet før enn i går, men jeg får krype til korset og bruke IExplorer for en periode.Fint om dere legger ut melding når alternative nettlesere kan brukes igjen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.