Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Per Kåre Olsen

[#25278] Gården Unsager Østre - Våler i Østfold

Recommended Posts

Gjest Per Kåre Olsen

Min tipoldefar Andres Fredriksen ble f. omlag 1798 i Svindal prestegj. Bor i 1865 i Skiptvedt på Gården Lia (DA-1865-Skiptvedt). I 1801 er det mulig det er han som står oppført under gården Unsager Østre i Våler (DA-1801-Waler). Her er han navngitt Anders Fridrichsen. Moren Mari Svendsdatter synes mulig å være gårdbrukerens søster og mulig er dette en stor-familie. Jeg bor pt på Kypros. Kan noen hjelpe med søk i kirkeboka for Svindal for å finne ut dette for meg.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Grethe Flood

Her er i allefall giftermålet i Skiptvet i 1830 [url="http://www.familysearch.org/Eng/Search/igi/individual_record.asp?recid=500222519130&lds=1&region=12&regionfriendly=&juris1=&juris2=&juris3=&juris4=&regionfriendly=&juris1friendly=&juris2friendly=&juris3friendly=&juris4friendly=>Lenke.I 1801 ser jeg at Svindal inngår som et anneks i Våler prestegjeld, og da er det helt klart her du må lete etter Anders Fredriksen. Kan dette være en mulig kandidat – funnet i FamilySearch: Anders Fredrichsen, født i mai 1799, Svinndal, Våler, sønn av Knut Fredrik Pedersen og Maria Svensdatter Lenke. Da ender vi opp med det du allerede har funnet i 1801-tellingen Lenke,Maria (Mari) Svensdatter gifter seg med Fredrik Pedersen 20.04.1799 i Svinndal, Våler

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.