Gå til innhold
Arkivverket

[#25738] Etterlysning.


Gjest Hugo Jensen
 Del

Recommended Posts

Gjest Hugo Jensen

Ole Olsen Gift Med Inger Hansdtr, Bø I Vesterålen,Nordland, Er Det noen som kjenner til slekten bakover i tid?Di kommer fra Oppland og Rørås.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Inger Bjørnaas

Antar det er disse du mener ?LenkeHvem av dem kommer fra Oppland og hvem fra Røros ? Ole Olsen er et veldig vanlig navn, derfor er det nyttig med mest mulig opplysninger. Hvordan vet du at de kommer fra nettopp Oppland og Røros f.eks. ?Beste hilsen Inger

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Aud Sandbu

Du er kanskje ny på dette med å starte et tema, men en godt tips er å ta med det essensielle i overskriften. Med andre ord burde du f.eks. ha satt det du skrev som stikkord, som overskrift. Da ville sjansen vært større for at noen fra Røros og Aurdal leser dette, og kanskje til og med ville dra kjensel på disse personene som dro nordover.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Aud Sandbu

Der har du i overskriften satt fokus på den personen du ønsker hjelp med, og fått med når og hvor hun var født. Det er veldig bra, for når de som besøker debattforumet, leser igjennom overskriftene, så ser de med èn gang hva det dreier seg om uten å måtte åpne temaet først. Det er av og til sånn at folk av forskjellige grunner ikke vil bruke tid på å åpne temaer med intetsigende overskrifer (tellerskrittene går, eller de har nok med det de holder på med, eller av prinsipp osv, osv), og da kan det fort skje at den som evnt. kunne ha hatt verdifulle opplysninger å bidra med, bare leser forbi.En annen ting som er viktig for å øke sjansen for å få hjelp, er at man i sitt første innlegg legger frem alt man vet om personen(e). Ting som synes uvesentlig, kan være viktige ledetråder for de som forsøker å hjelpe. Dessuten kan det spare 'gode hjelpere' for mye leting underveis.Lykke til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.