Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Jon Sætrehaug

[#25877] Karen Andrine Olsdatter Amsrudeie f. 29. sept. 1918

Recommended Posts

Guest Jon Sætrehaug

Er de noen som kjener til kor denne familien vart av og om de er noen etterslekt idag? Karen Andrine Olsdatter Amsrudeie fød 29 September 1818. Under folketellinga i 1875 bodde hun og ektemannen på plassen Hulet under Hollingdalen i Søndre Land. Der oppgies en datter som heter Matea å være født 1846. Hun er gift med Ole Hansen f. ca 1853i Gran(Hadeland) Deres barn igjen a) Hans Kristian f. ca 1874 b) Olava f. ca 1875. Eg er mest intresert i Karen Andrine mykje av de andre kan ikkje stemme , Hun var datter av Ole olsen og Maren Evensdt

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Berit Knudsen

For å være helt sikker på om jeg har forstått deg rett. Du er interessert i Karen Andrines liv, og hun var iflg. 1865 gift med Ole Andersen. De hadde en datter Matea fca. 1846 som var gift med Ole Hansen og de fikk de nevnte barn. Og ett eller annet her er det noe du ikke får til å stemme, men hva stemmer ikke?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Jon Sætrehaug

Tusen tak Berit Unsjyld at de er så lengesidan eg har vert inne på internett. Dett trur eg må vere den rette lenken til denne familien. Men når døyde Karen Andrine og kor hen?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.