Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Nina Møller Nordby

[#26465] Feil i hovudløkka for bruker- og arkivforum

Recommended Posts

Guest Nina Møller Nordby

Jeg kommer inn på digtalarkivet.no, men da jeg velger brukerforum kommer det bare opp den øverste blå menylinja. Jeg kommer altså ikke lenger enn den, men jeg kan tydligvis legge inn et innlegg selv om jeg ikke kan se det :-( Håper noen kan rette feilen slik at jeg får 'synet' tilbake.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Nina Møller Nordby

Og vips så kom tilgangen tilbake med en gang jeg la inn innlegget. Det rare er at temaet har lagt seg inn både under bruker- og arkivforum. Her må det vel være noe som ikke stemmer.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Jan Oldervoll

Det er det nok. Eg har no ordna det slik at tema ikkje kjem i begge fora. Eg veit kvifor dei kom i begge, men begrip ikkje kvifor denne situasjonen skulle oppstå.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Aase R Sæther

Det er nok julegeita. Ho er svært aktiv på desse tider, og får dei raraste ting til å skje. Og det blir verre til nærare jul vi kjem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.