Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Roar Kristensen

[#26528] Vil du lese de nye digitale kirkebøkene på nettet? Ja=les tema--- Nei= ikke les

Recommended Posts

Guest Roar Kristensen

Ikke gi noen svar, bare les og logg ut av tema igjen.Om du leser BARE EN GANG får vi en formening om hvor mange brukere som vil benytte denne muligheten aktivt ved å se på hvor mange som har lest temaet.Jeg antar at de fleste som er brukere av Digitalarkivet også leser dette brukerforumet.Antall leste av dette tema vil da gi en pekepinn på hvor mange vi er.Hvorfor dette tema? For å logge forventninger og gi Digitalarivet en (ikke vitenskapelig) måling på hvor etterspurt denne tjenesten er.Er vi 10-100-1000-eller flere?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest per helge seglsten

Hvis flere er like dumme som meg, er det mange som har klikket seg inn her for å se hva dette var for noe, og først etter å ha lest innlegget ditt, skjønt hva du var ute etter. Så du kan nok trekke fra en god del Ja-svar. Dessuten: Mange som klikker seg inn her for å svare ja, ville nok likevel svart at de foretrekker digitaliserte avskrifter av kirkebøkene framfor innscannede bøker fordi søkbarheten blir uendelig mye bedre. Det er én svakhet ved denne 'undersøkelsen'.Jeg går ut ifra at du ikke snakker om julekalenderen, men arkivverkets innskanningsprosjekt. Det er vel ikke helt sikkert at denne spørreundersøkelsen kommer til å påvirke fremdriften av innskanningsprosjektet mer enn statistikken over antall brukere av de digitaliserte kildene vil påvirke digitaliseringen av kildemateriale. Etter det jeg kan se er det full fart forover på begge fronter.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.