Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Per Evensen

[#26946] Foeldrene til pigen Ane Tonette Andersdatter fra Sem ?

Recommended Posts

Gjest Per Evensen

Ane Tonette(også Antonete)f.1760 giftet seg i mars 1782 med Iver Christophersen,Hassum i Sem kirke,men jeg klarer ikke å finne ut hvem foreldrene og evt besteforeldrene var. Kan noen hjelpe?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Grethe Flood

Dette er vel giftermålet i 1782 [url="http://www.vestfold-slekt.net/cgi-bin/db.cgi?db=0721Viede2&Kirkebok=---&Aar=&Fornavn_brudgom=Iver&Etternavn_brudgom=Christo&Bosted_brudgom=&Fornavn_brud=&Etternavn_brud=&Bosted_brud=&keyword=&ma=off&mh=10&sb=0&view_records=Start+s%F8k>Lenke og LenkeDet står ikke noe bosted på bruden, men her er vel Antonete og Iver, husmann, på Hassum i Sem, Vestfold i 1801 LenkeBygdeboka for Sem og Slagen ligger på inernett og her er i allefall Iver og Tonette nevnt under Langerød Lenke, og her finner jeg – under SMALENG – Ane Tonette, f. ca. 1761, som giftet seg med Iver Kristoffersen Langerød i Slagen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.