Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Øystein Lillegaard

[#26960] Prok. Anders Schiøtt-Trondheim-før 1705

Recommended Posts

Guest Øystein Lillegaard

Etter å ha lett etter en av mine aner, finner jeg en Anders Schiøtt f. ca 1680. I 1701 befinner han seg i Snåsa i Nord-Trøndelag. For å finne ut hvem denne Anders Schiøtt er, lurer jeg på om noen kjenner til Prok.(urator?) Anders Schiøtt fra Trondheim sine etterkommere? Jeg har ved søk funnet at det var en Prok. Anders Schiøtt i Trondheim før 1705. Mistanken min er at den Anders Schiøtt som befinner seg i Snåsa i 1701 er en sønn eller sønnesønn av Prok. Anders Schiøtt i Trondheim. Er det noen som har kjennskap til denne slekten?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Øystein Lillegaard

Det ser faktisk ut for at Schytte og Schiøtt kan være brukt på samme slekt, noe som jeg ikke hadde tenkt på selv. Det ser ikke ut for at den Anders Schiøtt som befinner seg i Snåsa i 1701 er blant etterkommerene til prokuratoren i Trondheim. I alle fall takk for hjelpen som gjør at jeg kommer ett stykke videre!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.