Gå til innhold
Arkivverket

[#26974] Tore Larsdatter i Sör-Odal igjen


Gjest Per Evensen
 Del

Recommended Posts

Gjest Per Evensen

Stor takk til Grethe og Ola,men-var Mari,datter til Tore og Ola,gift to ganger? Jeg har Mari gift med Ola Amundsen,Gjersöyen og de fikk sönnen Amund. Kan det stemme?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Grethe Flood

Du har jo hatt et tema de siste par dagene om Disen-folkene i Sør-Odal, hvor du etterspurte spesialister på dette området. Jeg er ingen spesialist, men kan det her være tale om to forskjellige damer? Ser den ene har sitt opphav på Disen, mens den andre kommer fra Skøyen, og Disendamen ser ikke ut å være gift med andre enn Søren Larsen – ut fra det også er hentet fra bygdeboka:Her fra FS - bør alltid sjekkes:Mari Olsdatter Female FamilyEvent(s):Birth: 1634 Skoyen, Sor Odal, Hedmark, NorwayChristening: Death: Burial: Marriages:Spouse: Ola AmundsenMarriage: 1655 Sor Odal, Hedmark, Norway--------------------------------------------------Og her følgende lenker:Mari Olsdatter [url="http://home.eunet.no/~jeri/amb/I6836.htm>http://home.eunet.no/~jeri/amb/I6836.htm og Mari Olsdatter

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.