Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest M. Nicolaisen

[#27226] Familie forsvunnet; Habberstadvangen på Eidsvold ca. 1925

Recommended Posts

Guest M. Nicolaisen

Jeg trenger hjelp. På Habberstadvangen på Eidsvold bodde det ca. 1925 en familie: Per/Peder Pedersen, kona Anna Pedersen, og barna Agnes, Fridtjof og Magnhild. Per/Peder Pedersen skal ha vært født på Nes i Hedmark, kona Anna Pedersen (også født Pedersen) skal ha vært født i Kirkenær i Hedmark. Jeg har få opplysninger om dem, og det virker som om det er umulig å finne noe om dem overhodet. Håper virkelig at noen; kanskje lokalkjente, kan hjelpe meg.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Trond Lunde

Har du fødselsdato på noen av disse ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest M. Nicolaisen

Nei, dessverre, ikke må de tre barna nevnt her. Jeg har datoen på et fjerde barn, men det må jeg sende i en privat melding, siden barnet fremdeles lever. Forøvrig bør Magnhild være født rundt 1900; hun døde på åttitallet og var da noen-og åtti år. Per og Anna bør da være født rundt 1880, men det er mer gjetting. De skal i alle fall ha vært jevngamle. Kontakt meg gjerne på e-post : marinico@frisurf.no, så sender jeg deg detaljer om det siste barnet.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.