Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Kari Larsen

[#27297] Forstørret tekst i Digitalarkivet

Recommended Posts

Gjest Kari Larsen

Jeg jobber med funksjonshemmede studenter. Selv synes jeg fontstørrelsen i Digitalarkivet er grei, men jeg ser behovet for at valget View | Text Size (i engelsk versjon av Internet Explorer 6.0) skulle fungere til nytte for svaksynte. Er dette mulig å få til?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jan Oldervoll

Det trur eg er vanskeleg. Derimot er Opera eit godt val. Med å halda nede CTRL-tasten og snu på hjulet på musa kan eg på ei rask og grei måte bestamma akkurat kor stor tekst eg vil ha. Å forandra skriftstorleik tek då berre deler av eit sekund og eg kan t.d. ha ein storleik når eg blar (for at alle knappar skal bli synlege) og når eg så skal lesa går eg opp i storleik.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kari Larsen

Ja, på Universitets sider (www.uio.no) kan man gjøre det samme, som også i Office-produktene til Microsoft. Og det gjør jeg altså i Internet Explorer 6.0. Så det er nok avhengig av hvordan man lager sidene sine.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.