Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Tom Harald Dahl

[#28050] Inger Knutsdatter Bye, f. ca 1711, Øksnes, Nordland

Recommended Posts

Gjest Tom Harald Dahl

Søker etter informasjon om Inger Knut(d)sdatter Bye, født ca 1711 i Langenes, Øksnes, Nordland. Hun døde ca 1770 i Alsvåg, Øksnes, Nordland.Hun giftet seg i 1736 med Anders Jensen Brønlund, hans forfedre er kjent. Dette paret fikk etter det jeg vet 8 barn i tiden 1739 - 1757. Ektemannen Anders dør allerede i 1762, og Inger giftet seg på nytt med Nils Maas i 1764. Ingen kjente barn i dette ekteskapet.Er det noen som kjenner til Ingers forfedre? Takknemlig for svar! mvh Tom Harald

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Johan I. Borgos

Foreldrene hennes var Knut Pedersen Bye og Karen Arntsdtr Bruse. Du finner mer i bind 4 av Øksnes bygdebok og i bind 1 av Sortland bygdebok (se på gården Bø).

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Tom Harald Dahl

Tusen takk Johan! Da skal jeg skaffe Øksnes bygdebok og lese gjennom den. Har funnet ut at det er endel slekt der borte i Øksnes. Så en gjennomgang av disse bøkene er nok på sin plass.Takk for hjelpen!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.